MTB TRBOWLE

Z veseljem predstavljamo spektakularno kolesarsko tekmo XCO Lošinj 2023, ki bo potekala 15. oktobra na prečudovitem otoku Lošinj v Hrvaški. To izjemno kolesarsko tekmovanje, ki združuje najboljše gorske kolesarje, je zagotovo dogodek, ki ga ne smete zamuditi!

MTB Trbovlje je ponosni partner te izjemne prireditve in vas toplo vabi, da se nam pridružite na naši uradni spletni strani in spremljate vse novice, informacije ter ekskluzivne vsebine v zvezi s tekmo XCO Lošinj 2023. Skupaj z nami boste vedno na tekočem z najnovejšimi informacijami o dirki, zanimivostmi in še veliko več!

Za vse navdušence nad kolesarstvom pa je to tudi edinstvena priložnost, da odkrijete čarobni otok Lošinj, ki slovi po svoji slikoviti pokrajini, čistem morju in prijaznih ljudeh. Poleg adrenalinskih kolesarskih trenutkov vam bomo ponudili tudi nasvete o najboljših lokacijah za namestitev, restavracijah z avtentično hrvaško kulinariko ter drugih aktivnostih, ki jih ponuja ta edinstven kraj.

Ne pozabite označiti 15. oktober 2023 v svojem koledarju, saj vas čaka nepozabno doživetje na tekmi XCO Lošinj 2023! Sledite povezavi na naši spletni strani mtbtrbovlje.si, da ostanete v koraku s tem vrhunskim kolesarskim dogodkom in se pridružite ekipi MTB Trbovlje na nepozabni kolesarski pustolovščini.

Za več informacij o sami tekmi XCO Lošinj 2023, si oglejte uradno spletno stran dogodka na https://mtb-losinj.com/. Tam boste našli podrobnosti o progah, urniku dogodkov in kako se prijaviti za sodelovanje na tej izjemni kolesarski preizkušnji.

Veselimo se vaše udeležbe na tej nepozabni kolesarski tekmi na otoku Lošinj in se vidimo v družbi najboljših gorskih kolesarjev iz celega sveta!


xco lošinj